Keçiören Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: Milli ve evrensel değerleri benimseyen, ahlaki değerlerle donanmış, zorluklar karşısında yılmadan mücadele edebilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan başarılı insanlar yetiştirmek.

Misyon: Üst yönetimlerce belirlenen kalite standartları doğrultusunda eğitim-öğretim hizmeti veren, eğitim-öğretim faaliyetlerimizi sürekli geliştiren, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda çalışan, öğrenci ve velilerimizle iyi iletişim kurabilen bir kurumuz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 07:00-12:40 13.00-18:40
Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Kuşcağız, Atapark, Esertepe, Etlik, Ayvalı, 19 Mayıs, Pınarbaşı mahallelerinden öğrenci servislerimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, zeka oyunları, taekwondo, judo, voleybol, futbol, basketbol ve satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yunusemre.meb.k12.tr

Adres - KUŞCAĞIZ MAHALLESİ ANKARATERAS CADDESİ NO.2M Keçiören/ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Kuşcağız mahallesi Gazeller caddesi Toki Teras Konutları No:60/N Keçiören/ANKARA

Adres - KUŞCAĞIZ MAHALLESİ ANKARATERAS CADDESİ NO.2M Keçiören/ANKARA

Ulaşım Kızılay´dan 252 numaralı EGO otobüsü, Sıhhiye ve Ulus´tan minibüs ile Ankara Teras Toki Konutlarına ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz Toki konutlarının içerisinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Keçiören İlçe merkezine 5 km, Ankara merkezine 9 km uzaklıktadır.