TÜRKİYE AKIL  VE ZEKA OYUNLARI KEÇİÖREN İLÇE TURNUVASI

TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI KEÇİÖREN İLÇE TURNUVASI

04.04.2024 79

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Keçiören İlçe Turnuvası kapsamında, Yunus Emre Okulları öğrencileri başarılarıyla dikkat çekti. Turnuva kapsamında öğrencilerimiz oyunlardaki ustalıkları ve stratejik düşünme becerileriyle göz doldurdular.

Yunus Emre İlkokulu'nun Gurur Kaynağı:

Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinden: Taha Emir Erdoğan (3-C), gösterdiği üstün performansla Mangala Oyununda birinci olurken, Miraç Aras Aydoğdu (2-D) Equluibrio Oyununda ikinci oldu ve bu başarılarıyla madalya kazandılar.

Aynı zamanda, Yusuf Kerem Gümüş (2-C) Qbitz ve Alpaslan Albayrak (2-B) Pentago oyunlarına katılım belgesi almaya hak kazandılar. Bu başarılarıyla okullarını gururlandıran öğrencilerimiz, okul müdürümüz M. Kemal Çalışır tarafından da ödüllendirildi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun Parlayan Yıldızları:

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de turnuvada dikkat çeken başarılar elde ettiler. Hamza Taşkesen (5/D) Mangala Oyununda birinci, Ahmet Eren Mermer (6/D) Pentago Oyununda ikinci, Elif Berru Aksoy (8/A) Küre Oyununda üçüncü ve M. Emin Ersin (8/C) Reversi Oyununda üçüncü oldu. Nisanur Fatuma Kaya (5/A) ise Kulami Oyununda katılım belgesi aldı. Bu öğrencilerimiz de, okul müdürümüz M. Kemal Çalışır tarafından gösterdikleri başarılar dolayısıyla ödüllendirildi.

Başarıların Devamı İçin Tebrikler:

Öğrencilerimizin turnuvadaki performansları, sadece zekâlarının değil, aynı zamanda çalışma azimlerinin ve disiplinlerinin de bir göstergesidir. Onları daha nice başarılarla dolu yarınlara taşıyacak olan bu özverili çalışma ve yetenekleri için gururluyuz. Öğrencilerimize ve onları destekleyen ailelerine başarılarının devamını diliyor, gelecek yıllarda da aynı azim ve kararlılıkla başarılarını sürdürmelerini temenni ediyoruz.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024